Misiunea noastră:

Odorizante Solo AirSolo Air este singurul producător de sisteme de aromatizare din Bulgaria și a făcut parte din afacerea de marketing de parfumuri începând cu anul 2003. Începând cu anul 2013, ne-am dedicat designului și fabricării propriei colecții de parfumuri de lux, produse din uleiuri esențiale. Aromele noastre contribuie la diferențierea clienților noștri printre ceilalți, oferindu-le o atingere invizibilă care este percepută doar de simțurile noastre.

Valorile noastre:

Pasiune pentru slujba noastră.
Ne bucurăm de crearea de noi acorduri, descoperirea de noi senzații. Natura și toate frumusețile ei ne inspiră și o reinventăm de fiecare dată când creăm.
Clienții noștri sunt motivul nostru de a exista.
Succesul produselor noastre nu are sens dacă clienții noștri nu există. Din acest motiv suntem mereu aproape de tine. Oferim toată experiența și cunoștințele noastre pentru a dezvolta produse excelente.
Noi provocări ne incanta si ne adaptăm rapid la schimbările de pe piață. Vedem noi oportunități în care alții văd dificultăți.
Dorința noastră este să fim partenerul vostru cel mai de încredere și pasionat pe calea spre succes!
Trebuie să îndeplinim această viziune, concentrându-ne pe elementele cheie precum fiabilitate si inovatie.

 

Reach regulamentCertificatul  IFRA Regulamentul REACH este Regulamentul privind înregistrarea, evaluarea, autorizarea și restricționarea substanțelor chimice. A intrat în vigoare la 1 iunie 2007. Ea simplifică și îmbunătățește fostul cadru legislativ privind substanțele chimice din Uniunea Europeană (UE).

 IFRA certifică faptul că produsele noastre sunt în conformitate cu Standardele Asociației Internaționale de Parfumuri (IFRA-al 47-lea amendament / publicat în iunie 2013).